familieforsikring

Med en familieforsikring er hele familien i trygge hænder.

En familieforsikring er en allround forsikring der dækker hele familien, der bor i samme husstand.

Få 3 Tilbud på familieforsikringer

Det er i princippet det samme som en indboforsikring, men der er flere selskaber der benytte navnet til at lave deres egne forsikringsprodukter, der er tilpasset eksempelvis familier.

Når du vil sammenligne familiens forsikringer, er det altid en god idé at sammenligne både priser og betingelser fra de forskellige selskaber der er på markedet.

Det handler om at finde den helt rigtige dækning før man ser på pris

Først og fremmest, så skal man se på sine behov som familie i forhold til hvordan man vil sikre sig. Det mest normale er at vælge en indboforsikring der også går under det lidt tekniske navn familiens basisforsikring 2.

Indboforsikringen dækker skader, indbrud m.v. på ejendele og ikke fasttømret inventar hvor man bor. Derudover indeholder forsikringen også en ansvarsforsikring hvis man laver skader på andre folks ting, eller personskader. Og som en tredje ting er der også en retshjælpsdækning hvis man skulle have brug for det.

Udover indboforsikringer, så bør man også overveje ulykkesforsikringer, sundhedsforsikring, husforsikring, rejseforsikring og en bilforsikring hvis man ejer det.

Når man har overvejet sine behov, så gælder det om at få indhentet og sammenlignet forskellige forsikringsseslskabers priser og dækninger. Der kan man f.eks. benytte en gratis service som forsikringsportalen.dk der kan hjælpe med at finde en billig forsikring 

2 thoughts on “familieforsikring

 1. birte hansen

  hej,

  gælder familieforsikringen også kæledyr, som f.eks. hunde eller skal man have en særskilt hundeforsikring til den?

  / birte

  Reply
  1. admin Post author

   Hej Birte

   Det afhænger af hvordan forsikringen er skruet sammen. Hvis du ønsker at forsikringen også skal dække kæledyr som eksempelvis hund, så skal du sikre dig at det står i forsikringsbetingelserne. Ellers så er det noget man kan tilkøbe ekstra. Der er desværre ikke et eksakt svar, da forsikringerne ikke altid indeholder de samme dækninger.

   En anden mulighed er at ringe til selskabet og få lidt rådgivning, så du ikke står i en uheldig situation hvor du tror din forsikring dækker, men ikke gør det.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *